over mij

Groeimentor en change manager voor C-levels en kmo-ondernemers

Meer dan 25 jaar managementfuncties uitoefenen in kmo’s heeft me al heel wat verhalen opgeleverd. Los van de geleverde resultaten die ik voor mijn klanten heb geboekt, ben ik nog het meest trots op de mensgerichte samenwerking met professionals en ondernemers die elk hun eigen uitdagingen en dromen hebben.

Ik hou van mensen die enthousiast gaan voor hun vak en gedreven in het leven staan. Het geeft me zelf ook zin om erin te vliegen voor hun zaak. Mijn gedrevenheid en loyauteit krijgen ze er dan ook met alle plezier bovenop.

inspirerende events

Engagement binnen en buiten het werk

Ik hou er een breed netwerk op na. Dat heeft me binnen en buiten mijn professionele activiteiten al heel wat opgeleverd. Uiteraard is het leven ook meer dan werken. Ik ben vader van een zoon en een hulpbehoevende dochter, die mij inspireren om me te engageren voor sociale projecten die mensen verbinden en samenbrengen. Zo organiseer ik ook inspirerende fundraising events om mooie initiatieven te steunen. In 2024 is dat Warriors Against Cancer.

leer me kennen

Wie is Dominique Demeulemeester?

Meer weten?

Let’s talk!

Ben je klaar om te starten
met je groeiverhaal? Boek dan een gratis call met me. Praten werkt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief