Vintage radio Blaupunkt

Alphonse et Auguste, mijn grootvaders, waren twee doe-het-zelftalenten met een passie voor techniek en knutselen allerhande. Opa Alphonse… Naar hem keek ik op als peuter, maar helaas heeft hij ons veel te vroeg verlaten. En dan was er opa Auguste, bij wie ik uren in de werkplaats kon rondhangen en dingen uitproberen.


Hun oude lampenradio’s, de Telefunken Gavotte en de ACEC met platenspeler, koester ik al meer dan 25 jaar! ’s Morgens bij het ontbijt luister ik naar het nieuws en geniet ik van de muziek uit deze vintage radio’s. En zo groeide mijn passie voor retro radio’s.


Als ondernemer met een hart voor duurzaamheid experimenteer ik met vintage radio’s. Een ‘oud’ object een tweede leven geven? Graag! Upcycling à la lettre. Een eerste toepassing is de upgrade met Bluetoothmodule, maar er staat nog meer op til met deze retro radio’s. Stay tuned, letterlijk!


Kom langs in onze showroom en kies de vintage radio die past bij jou en in je interieur. Te koop of te huur. Met of zonder moderne upgrade: puur nostalgisch design en/of functioneel om je favoriete muziek te beluisteren. Maak een afspraak via dominique.demeulemeester@telenet.be

Schrijf je in voor de nieuwsbrief